Seger!

Grimeton - Unnaryd 2-0


PANG! SEGER!


De som tagit sig till Tunet denna kväll och struntat i alla de italienare, turkar, Schweizare och walesare som spelar i mindre betydande mästerskap fick se två lag som var i ett stort poängbehov. Detta syntes stundtals under första då det inte bjöds på det skönaste finlir som Mats Olsson sett på sitt kära Grimtunet. Det dröjde dock inte länge innan grönvitt skulle ta ledningen och det var genom den numera notoriska målskytten Alexander Andersson som fanns på bortre stolpen och tryckte in 1-0. Vid det här laget hade Alex - också kallad Golex - gjort hela 50% av Grimetons mål med både A-laget och B-laget inräknat. Med ett par fantomräddningar av Klas senare kunde Grimeton gå till pausvila med ledningen.

I andra var det chanser åt båda håll och man undrade länge hur det skulle gå. Men Klas stod emot och gjorde ytterligare fantomräddningar varje gång han sattes på prov. Det var åska i luften på Tunet men det var ingen blixt som slog ner på Grimtunet utan det var en BOMB. Nyinbytta Oskar Johansson assisterade Jimmy Björcke som gjorde ett mål som fick Mats att drömma om Allsvenskan. "Bättre kan den inte sitta" va det många som konstaterade av de knappa 100 som var på plats. Grimeton höll sedan undan och tog välförtjänt sin första 3-poängare.


Innan matchen fick Christian Torstensson ta emot blommor för att ha gjort flest matcher i Grimetons A-lag någonsin, hela 634st! Stort grattis! Nedan bilder på målskyttarna Alexander och Jimmy. RT Byggtjänst som var dagens matchvärd utsåg Klas till matchens lirare.