Läjet - Grimeton 2-2 (0-2)


Blåst och kyla! Fiskarna från Träslövsläge är redan vana vid detta. Att hösten är ett faktum tog Grimeton på sängen... Det kan man konstatera efter första halvlek. Man var helt enkelt inte med i matchen vid flertal situationer. Det straffar sig och i halvlek såg det ut att bli "torsk" på ankarvallen.

Några välvalda ord från Olsson och en spark i rumpan på Jesper "Räkan" Albertsson i halvtid så brukar det kunna hända grejer.

Grimeton växer sig in i matchen allt eftersom och en stund in i andra får man se något formodabelt. En klassisk cykelspark som seglar in i bortre av just Räkan. Efter målet tar man över matchen och snart efter blåser domaren på straffpunkten, straff! Som så många gånger förr, motståndaren hinner helt enkelt inte med när Räkan kommer som ett spjut.

Många mål har det blivit genom åren med den grönvita tröjan, inte minst straffar. Erik Larsson peggar upp bollen och dundrar in sitt 101:a mål för Grimeton IK!

Det talade för att Grimeton skulle gå för sitt tredje mål men efter att domaren blåser av matchen får man vara väl nöjd med att hämtat upp ett 2-0 underläge.