Grimeton - Läjet 3-2 (2-0)

Återigen vinst! Grimetáplogen verkar inte kunna stoppas! Förstahalvlek var godkänd och man lyckas där göra två mål genom Markus Boström. Chanser fanns också från motståndet att göra mål men lyckades aldrig nypa in den. Andra halvlek var som man kan kalla det, stormig. Redan efter några minuter gör Läjet mål mot ett tafatt Grimeton. En bit in i andra kom det som brevet på posten en kvittering från de blåvita. I slutskedet av matchen får Erik Larsson som så många gånger förr, chans att pricka in en straff. Säkert skjuter han den i stolpen för att landa i mål. Ett dramatiskt slut där bollen dansar på mållinjen efter en högst rörig situation. Bollen valde att stanna på rätt sida linjen idag och är det så att man tror på gud, kan man välja att tacka honom denna dag. Med många ordinarie spelare borta denna match är det underbart att de nya spelarna gör jobbet för att ta hem tre poäng! Matchvärden Janne från Hunnestad Bygg delade ut presentkort på 500 kr på Varbergs Trä, till bästa spelare från respektive lag.