Grimeton - Rolfstorp/Skällinge 8-1

Det så omtalade "El Lantico" liknar numera Sverige - Luxemburg. Matchen slutade i hela 8-1 och namnet som är på allas läppar just nu; Räkan "misilen" Albrektsson. Med 4 mål och 2 assist tillskriver vi honom utmärkelsen matchens lirare. Med hjälp från hela laget som gjorde en utomordentligt stark insats. Två mål och målpass från ingen mindre än Dennis Björcke. Med honom i målfesten var Erik Larsson och CT. CT fick även han pris, men inte för sin kämparinsats och känsla för mål, utan för sin 600:e match i den grönavit tröjan! Stort grattis Christian, vi hoppas på 100 till. Man hade kunnat skriva en bok likt matchbladet om Grimeton och deras utförande i denna seger. Men vi låter historierna på byn prata om det, för den här gången. Tack för att just du kom och kollade. Vi vill även tacka vår matchvärd Elektro-Emanuel som delade ut pris till bästa spelare: Jesper Albrektsson och Joel Malmgren som ni kan se i bild nedanför med likaså målskyttar. Ha en fortsatt trevlig afton så syns vi till nästa match!