Hemmapremiär

Tredje matchen för säsongen och det är dags för årets första hemmamatch på självaste Grimtunet. Ätran som var en motståndare under träningsmatcherna på försäsongen kommer och gästar. Grimeton lyckades knipa vinsten med ett grant mål från Niklas Andersson, som hittat hem till sin modersklubb. Ätran var det spelförande laget men lyckades aldrig hitta in bakom Klas och matchen resulterade i 1-0 till Grimeton.

Att känslan är förväntande samt glädjefylld för första hemmapremiären är helt självklart. Anmärkningsvärt är att man står med en ny tränare som tidigare smakat på många vinster och mål som spelare i den grövita tröjan. Imorgon anländer han inte till Grimtunet för att förväntas göra mål eller avgöra den där jämna matchen. Imorgon står Mikael Olsson istället som tränare på långsidan för att som så många gånger förr, leda Grimeton till vinst!

Under morgondagen kan man beskåda kosläpp på många gårdar runt om i landet. Vill man se något liknande kan man befinna sig på Grimtunet klockan 18.00 för att se Christian Torstensson kommande flygande ut ur omklädningsrummet för att försvara Grimeton till vinst.

Hjärtligt välkomna alla älskade supportrar!