Ny tränare

Julen nalkas och med drygt två veckor kvar till julafton kan Grimeton IK bjuda på en tidig julklapp. Många skulle nog med rätta hävda att det är en riktig smällkaramell! Tränare för Grimetons A-lag kommande säsong blir ingen mindre än Mikael Olsson. Man behöver inte vara någon inbiten supporter för att känna igen namnet. Med sina 464 matcher och 319 mål i A-laget toppar han listan som bästa skyttekung i klubbens historia. Han inledde sin karriär 1986 den femte maj mot Hanhals IF och stannade sedan troget kvar i Grimeton tills det var dags att lägga skorna på hyllan. Han tar över ett lag som ser optimistiskt på året som kommer trots en tung säsong i bagaget. Killarna har redan hunnit göra ett gäng träningar på lördagar med god uppslutning och i decembers mörker blir det inomhus kommande onsdagar. För intresserade är det bara att höra av sig! Flera juniorer har anslutit till träningarna under hösten och gjort väldigt bra ifrån sig, men där har också skymtats en och annan gammal räv. Mikael kommer under året få visa sina gamla lagkamrater Christian Torstensson, Cliff Höök och "Perra" ett och annat knep för att de ska höja sig ytterligare ett snäpp. Som tur är gäller inte alltid det gamla ordspråket "det går inte lära en gammal hund att sitta". Så här säger Mikael själv om säsongen som hägrar: Hur känns det att återvända till Grimtunet, nu som tränare? - Det känns bra, kul att komma till Tunet! Det är ju hemmaplan. Största utmaningarna kommande säsong? - Jag vill att varje spelare ska bli bättre, såklart även som lag. Att ha bra och roliga träningar tycker jag är väldigt viktigt. Lärt känna gruppen än? - Känner ganska många sen tidigare. Sedan har jag faktiskt spelat med många utav grabbarna som är igång idag, även många utav de yngre spelarna faktiskt. Får vi se dig göra ett inhopp kanske? - Nej, haha! Vi tackar Mikael och önskar han och spelarna ett lyckosamt 2019!