Säsongen 17/18

Vi står upp bra mot seriesegrarna i dagens match på Grimtunet. 0-0 i halvtidsvilan, vi fortsätter och krigar i andra men håller tyvärr inte riktigt. I sista sparken gör motståndarna 0-2 och därav slutresultatet.

Sista matchen för denna säsongen. Vi önskar Derome/Åskloster lycka till i division 4 samtidigt som vi får kriga i 6:an nästa år efter en minst sagt bedrövlig höstsäsong från vår sida.

Som alla vet fick vi en friplats i 5:an inför denna säsongen efter att missat kval vid denna tid förra året. Ett Grimeton som av många redan var uträknade att ta jumboplatsen innan ens serien startat. Serien drog igång och vår första match var på Veddiges konstgräs mot Väröbacka. En jämn match där vi oturligt förlorade med 0-1. En match där vi visade att vi hade i 5:an att göra och inte var här för att lämna. En trogen Grimetonsupporter som brukar åskåda hemmamatcherna på bänkarna på andra sidan, tillsammans med Hunnestads lokala snickare, kommenterar matchen och konstaterar följande: "Spelar ni på detta viset så konnom ni jävlarimej tao några poäng!" Disciplinerat fortsatte vi att spela på de viset vi gör bäst, försvarsspel och ett jäkla slit. Det gav utdelning och efter 8 omgångar hade vi 13 poäng och hade satt oss i en bra sits för att hålla oss kvar i denna serien.

Tyvärr så tog vi endast fyra poäng efter denna omgången och vi kan konstatera att vi kommer sist denna säsongen. Efter en sådan inledning och att veta hur bra vi kan spela, är det tufft känna sig besegrad på detta viset. Men varför hänga läpp? Det är bara att bryta ihop och komma igen tills nästa år för att visa vad vi går för!

B laget har under året gott som tåget och kunde för två veckor sedan se sig som seriesegrare i klass 3 norra. Grymt bra jobbat!

Jörgen Fridolf som tränat seniortruppen under hela fyra år tackar för sig och önskar klubben lycka till inför kommande säsonger. En tränare som visat otroligt stort engagemang och slitigt hårt för klubben. Stort tack och vi önskar dig all lycka i framtiden!

Damlaget SRG har gjort en riktigt bra säsong men framförallt en otroligt stark höstavslutning. Under de 6 sista omgångarna tar man hela 15 poäng och nyper en fjärdeplats i serien. Riktigt starkt och visar att man tills nästa säsong är att räkna med i toppen i division 4 damer.

Grimeton IK vill tacka alla supportar och alla som hjälper till samt ställer upp och gör vår klubb till just det den är! På återseende och vi syns nästa säsong!

OBS! Glöm inte att anmäla er till årsfesten den 17:e November!