Grimeton - FC Astrio 2-1 (1-0)

Höstsäsongens första hemmamatch blev en nagelbitare, som så många gånger tidigare detta året. Chanser från båda hållen präglade matchen där Grimeton hade några riktigt vassa. Efter 30 minuter blev det utdelning då Erik Larsson slog till efter en fin framspelning av Jimmy Björcke. Astrio gjorde sitt yttersta men försvarspelet från grönvita såg väldigt stabilt ut. Edvard Lagerstedt va inblandad i mycket under matchen, bland annat en fin boll från egen planhalva som Alex Gunnesson förvaltade likt Messi till 2-0 med en halvtimma kvar att spela. Astrio gav inte upp och lyckades efter lite kalabalik i straffområdet sätta dit reduceringen. Med hela fyra övertidsminuter var lättnaden total när tillslut domaren blåste av. En härlig vinst och ett hopp i tabellen. Tack till alla som kom och hjälpte grabbarna att orka hela vägen! Målskyttar och en stolt supporter: