FC Astrio hemma

Vi inledde vårsäsongen starkt och tog flera tunga vinster. När sommaren, värmen och framförallt VM kom smygande, hände något och vi hängde inte med som inledningsvis av säsongen. För att vara riktigt dålig förlorare väljer vi att skylla det på värmen och att VM bara är var fjärde år, även fast det är likt för alla klubbar i vår serie. Skämt åsido. Värmen har börjat lägga sig för att gå över till något som många vet passar Grimeton som handen i handsken, regn och rusk. Detta kan den som bevittnade den senaste drabbningen mot FC Astrio i fjolårets kval till division 5 på tunet. Här spelade Grimeton en utav sina bättre matcher på många år och väderförhållandet kunde nog inte bli så mycket sämre. Att höstsäsongen kommer bli tuff, det kan nog alla inblandade hålla med om. Många svåra men ack så roliga matcher står för dörren. Nu är det dags att lägga de senaste förlusterna i ryggsäcken och ta på sig blåstället för att kriga sig kvar i 5:an. Vi är positiva inför de kommande matcherna och höstsäsongen brukar vara Grimetons cup of tea. För att prata klarspråk har vi satt oss i en situation där vi mer eller mindre måste vinna matcherna mot lagen som också ligger i botten, allra helst det ända laget som ligger under oss, just FC Astrio. Denna ödesmatch spelas just ikväll på självaste Grimtunet. 18.45 sparkar vi igång denna nagelbitare och ni är mer än gärna välkomna för att hjälpa oss till en vinst!