Böljan - Grimeton 3-3 (2-2)

Det började inte vackert för Grimeton som redan efter sju minuter fick se andra baklängesmålet rulla in. Kan det varit ovanan att spela på en sådan stor arena som Falkenbergs IP som gjorde det lite nervöst till en början? Vilket fall så är grabbarna inga nybörjare när det kommer till underlägen. Jesper ”Räkan” Albrektsson replikerade snabbt tätt följt av Marcus Okkels och efter bara femton minuter stod det 2-2 på tavlan. Andra halvlek började som första med ett bollövertag för Böljan och där till ett tidigt mål. Den tillresta publiken anade oråd men i 75e så slår Albrektsson till igen. Räkan? Nej, brodern Pontus! Grimetons bästa plog fortsätter att sprida skräck runt om i Halland och vissa har till och med, lite försiktigt, börjat kolla mot toppen i tabellen. Målskyttar nedanför!