Grimeton - HÅFF 3-2 (1-1)

Det blev en lika dramatisk som varm kväll på Grimtunet idag. HÅFF hade några bollar i stolparna och även en i ribban första halvlek men Klas var sist på bollen som vanligt. Trots värmen inleddes matchen i ett fint tempo men solen kanske ändå spelade in när HÅFFs back rensar rakt på egen spelare och målvakten fick snopet se bollen rulla över linjen. Glädjen dämpades dock av HÅFF som strax innan 40 minuter nickade in kvitteringen. Publiken anade ett spännande avslut och det skulle det också bli. Dennis Björcke lyckades stillastående i straffområdet lobba målvakten för att åter ge Grimeton ledningen. Blått gjorde några tappra försök att komma ikapp men det resulterade istället i ett glest försvar som Erik Larsson slugt utnyttjade till 3-1. Med ett helt hemmalag som spelade försvar fick HÅFF ändå vittring i 88e minuten och matchen blev som det brukar när Grimeton spelar, olidligt nervkittlande. Med hjälp av några stora uppoffringar blev det trots allt hemmavinst och stort jubel! Målskyttar tillsammans med Alex Gunnesson som välförtjänt tog åt sig äran för HÅFFs självmål!