Halmia - Grimeton 1-2 (1-1)

Återigen bjöds det på en nagelbitare i Halmstad. Matchen kom att präglas av ett spelskickligt Halmia. Redan efter sex minuter fick grönvitt se bollen gå in eget mål. Chanserna duggade fortsatt tätt och bollen rullade både på mållinjen och fick även sig en omgång i virket men Grimeton höll igen. Från ingenstans kliver Marcus Okkels fram och trycker in en välriktad hörna precis innan halvtid. Andra halvlek blev på många sätt som första förutom att Grimeton blev laget som tog ledningen. Publiken hade svårt att se vad som försiggick i Halmias straffområden efter en fast situation där i princip alla på plan försökte komma åt bollen. Till slut var det Christian Torstensson som lyckades peta till den. Inte hans snyggaste i karriären men möjligtvis det viktigaste. Sista delen av matchen var inget för dåliga hjärtan. Hursomhelst blev det tre nya poäng efter en otrolig kämparinsats av hela laget! Nedanför målskyttarna tillsammans med lagledare Lars och även några från publiken.