Löftadalen hemma

Söndag. Klockan 18.00. Grimtunet. Inga konstigheter, alla vet vad som gäller. För en Grimetonsupporter betyder det otur att ha något annat inbokat denna anrika tid. På andra sidan planen står den här gången Löftadalen som inlett serien starkt med nio poäng på bara fyra matcher spelade. Det blir något att bita i för Grimeton men med en stark insats förra helgen i bagaget och hemmaplan vet den som kan sin historia att motståndarlaget nästan aldrig åker hem som segrare från Tunet. Vi kan vänta oss en härlig kamp mellan två bra lag som kommer ge allt för att hänga på toppen. Vädret ser ut att bli strålande och kiosken kommer som vanligt gå på högvarv för att publiken ska få en prima upplevelse! Edvard Lagerstedt, som brukar förknippas med stenhårt spel men inom ramen för vad som är tillåtet, har följande att säga inför matchen: Hur laddad är du för att ta tre nya pinnar imorgon? - Som alltid, oerhört laddad! Alltid viktigt att bärga tre pinnar på Tunet. Löftadalen har inlett serien bra. Vad kommer krävas för vinst? - Att Klas håller nollan. Vi fick se dig näta förra matchen. Hur kändes det? - Nästan lika bra som en välriktad rensning. Dock en bit kvar till en fin brytning. Erik Larsson deklarerade i en tidigare intervju att han ser sig själv som vinnare i skytteligan i år. Bör han känna sig hotad? - Det bör han definitivt. Jag gav honom ett par matcher försprång i inledningen efter en segdragen skada. Det borde han nog förvaltat bättre, haha. Vi tackar Edvard och önskar honom och övriga i laget lycka till. Med publikens stöd blir det seger, va så säkra! Som matchvärd står RT Byggtjänst.