Grimeton - Träslövsläge 1-0 (1-0)

Många hade tagit sig till Grimtunet idag för att se hemmapremiären. Det bjöds på en fin plan, åtminstone för att vara april. Matchen öppnade i ett bra tempo där Grimeton redan efter några minuter skulle få utdelning efter att Jimmy Björcke kapats i straffområdet. Erik Larsson tvekade inte och satte straffen välplacerat. Läjet ägde boll något mer än Grimeton men när chanserna kom för blått möttes man dock av en vägg. Klas briljerade matchen igenom och blev välförtjänt utnämnd till matchens lirare. Han hade även mycket hjälp av försvaret som gjorde en tapper insats där alla eldade på varandra hela tiden. Andra halvlek blev fortsatt jämn där grönt bland annat efter ett vackert anfall hade ett skott i ribban av Dennis Björcke. Med enbart ett måls ledning blev det att kämpa in i sista sekund vilket var precis det alla gjorde. Ett lag som inte viker sig en tum och jobbar för varandra vinner ofta matcher och när domaren blåser av till publikens jubel konstaterar vi att första tre poängen är inkasserade! Anticimex stod som matchvärd och delade ut priser till bästa spelarna i vardera lag. I Grimeton Klas Svensson och Läjet Hannes Yngve. Efter dagens laginsats borde kanske hela gänget blivit fotade men målskytten Erik tillsammans med Klas får symbolisera "plogen från Grimeton".

Redan på fredag är det dags för nästa hemmamatch mot Alets IK. Syns där!