Hemmapremiär

Hemmapremiär Grimeton mot Träslövsläge Söndag 18.00!

Matchvärd: ANTICIMEX

Äntligen börjar det dra ihop sig till en hemmapremiär på självaste Grimtunet. För en månad sedan såg det tämligen mörkt ut att spela en premiärmatch på tunet. Vädret vände och våra vaktmästare kunde börja arbeta för fullt för att få den spelklart. Nu en månad senare står vi med en spelklar plan med fantastiska förutsättningar att göra denna hemmapremiär i DIV 5 Halland till

något ut över det vanliga.

Efter en lång vinter har resulterat i en förlängd konstgräs säsong. Inget ont om våra fina konstgräsplaner i Varberg men att göra första träningen för säsongen på gräs är alltid något speciellt. Första glidtacklingen med jord över halva ryggen och ben, ja det är en god känsla. Det är då träningarna i Februari med snö piskande mot kinderna inte känns förgäves. Solen strålar, gräset är grönt och det luktar gödsel från åkrarna. Nu är säsongen 2018 igång på riktigt!

Efter en tung 1-0 förlust senast i bortamötet mot Väröbacka är man i morgon redo att ta hem sina första poäng på hemmaplan!

Ett helt nytt programblad är framtaget inför säsongen med många nya sponsorer och annan trevlig läsning.

Varmt välkommen till Grimtunet 2018!