Årets första DM match

Idag drar DM igång i Halland och likaså för oss. Stafsinge IF står för motståndet och matchen utspelar sig i Tvååker. Förra helgen hade vi ett övertag i spelet och lyckades vinna 3-1 mot VIljan/Älvena i vår första träningsmatch. Idag är motståndet tuffare där vi kan förvänta oss en annan matchbild. Stafsinge spelar i div 3 och därav 2 placeringar högre upp i seriesystemet.

I DM har man chans att avancera till Svenska Cupen om det vill sig väl. Dessa sorters cuper är uppgjorda för skrällar där "bättre" lag tror de kan spela på rutin mot ett hungrigt gäng som slår i underläge. För att prata lokala lag har detta inte minst sagt hänt i just Tvååker, där lag som Örgryte och tämligen nära Norrköping fått sett sig besegrade mot Tvååker IF. Just detta är hela tjusningen och här kan förväntas flera otippade resultat i dagens Halländska matcher.

Ta på dig snöoverallen, kängor och f*n dess moster och kom och kolla på årets första DM match 12.00 i Tvååker!