Gott nytt!

2017 var ett minst sagt underhållande år både för publik och spelare. Många jämna och spännande matcher bjöds det på och vi lyckades till slut knipa en 2:a placering i tabellen för att spela kval till division 5. FC Astrio blev laget att göra upp mot, som skulle gästa Grimtunet i första matchen. Våra vaktmästare har gjort ett enastående jobb på vår anläggning under årets gång för att hålla den tipp topp, och därför hade det självklart känts roligt att få spela årets högst viktiga match på just A plan. Som så många andra planer i våra regioner var även vår A plan vattensjuk vid denna tidpunkt och faktum är att matchen lika gärna kunde ha spelats på Grimeta' möse, kanske inte riktigt men hur som helst var den väldigt blöt. Dagen till ära och domaren blåser till sist av matchen där vi i slutminuterna lyckas kvittera till 2-2, för att göra matchen levande inför bortamötet och sista matchen för säsongen, som skulle avgöra om vi får spela i femman nästa år eller inte. Årets sista match blev en besvikelse där vi inte har något flyt alls och vi kunde stolt gratulera FC Astrio till ett avancemang. Surt sa räven men någonstans när man smällt den biten så är det sådan sporten är. För att istället blicka framåt har det varit lugnt med träningen för herrarna med lite inomhus och uppvärmning inför 13 dagscupen i Sparbankshallen den 7:e Januari, Grimeton ställer upp med ett lag. Försäsongen sparkas av i mitten på Januari för att ladda upp inför ett fantastiskt år 2018! Damerna SRG ligger absolut inte på latsidan då de gjort en rivstart med full träning strax efter att säsongen slutade. Här visar man stort engagemang och en bra inställning inför 2018 genom att hålla igång med Thaiboxning på Måndagar och vanliga träningar på Torsdagar. Varför vänta med att bränna bort julmaten? Tränare Jörgen Fridolf (herrar) och Johan Helgesson (damer) får fortsatt förtroende inför 2018. Med det sagt vill Grimeton IK passa på att önska alla en god fortsättning och ser fram emot att se er på Grimtunet säsong 2018!