Grimeton - Astrio 2-2 (1-0)

Ett regnigt Grimtunet bjöd på en svängig match där Astrio ägde mest boll men Grimeton hade de farligaste chanserna. Jesper ”Räkan” Albrektsson stänkte in 1-0 redan efter fem minuter efter en hörna. Ett bra försvarsspel laget igenom gjorde att Astrio sällan skapade något. Andra halvlek blev händelserik där motståndarna nätade två gånger och det såg ut att bli nederlag för grönt. När de flesta trodde att det var slut hittar bollen fram till Mattias Lennartsson som till publikens jubel trycker in kvitteringen. Detta innebär att det är jämnt skägg inför avgörandet nästa lördag i Halmstad. Det ska dock påpekas att bortamål är mer värda så Astrio går vid en eventuell 0-0 eller 1-1 match vinnande ur striden. Med en bra uppladdning och ett en stark publik i ryggen ska det här ordna sig, var så säkra!