Vapnö IF - SRG 0-4

Damlaget SRG fick en tung förlust mot sig i förra hemmamötet med 4-5. I dagens match fortsätter man med trenden och producerar 4 mål framåt även denna tillställning och vinner med 0-4 mot Vapnö IF, för att avsluta säsongen snyggt!

Målskyttar: Hanna 3 och Linda 1

Vi tog ett snack med Mikaela Gunnesson och ställde en fråga: - Hur ser du på säsongen 2017?

Åh herregud, kommer knappt ihåg början.. Men vi kom in i en rätt dålig spiral från början då vi inte fick igår spelet och hade problem med att göra mål. Förlusterna rullade på och stolpe ut blev standard. Även om vi stundtals fick det att funka, funkade det inte i 90 minuter. Vi var inte heller så många på träningarna och start 11an förändrades match till match. Men när vi fick en ändring i ledarstaben precis innan sommar uppehållet kändes det som hela laget tog och höjde sig. Vi fick bättre sammanhållning och fler började dyka upp på träningen. Vi fick igång spelet och även om det inte alltid ledde till seger så spelade vi bättre och bättre för varje match som kom! Målen började trilla in och vi började rulla boll! Så inför nästa år känns det kanon! Vi är ett gött gäng och vi har alla utvecklats detta året! Och jag tror jag kan säga från hela laget att vi är otroligt tacksamma över att Johan tog på sig rollen som vår tränare.

SRG Dam slutar på en 9:e plats i division 4 2017!