Ginsten - Grimeton 1-2 (0-0)

Där satt den! När det är som allra viktigast ser grabbarna till att inte låta nervositeten påverka, med besked. Första halvlek blev mållös men det skapades framförallt den ena hörnan efter den andra från Grimeton men bollen ville inte leta sig in. Klas fick som så många gånger tidigare rädda ett friläge med en vacker parad. Supportrarna som rest till Falkenberg fortsatte att ge laget energi i andra halvlek och utdelningen kom efter att Simon Okkels åkt på en riktigt ful tackling på mittplan som resulterade i direktrött för killen i gult. Frisparken slogs på Mattias Lennartsson som finurligt nickade över målvakten till 1-0. Tur va väl det då han efter tidigare nämnd tackling blivit avblåst med bollen fri framför målvakten. Matchen var tvungen att vinnas och när Simon Okkels efter ett lite gruff i straffområdet nickar en studsande boll i mål trodde dom flesta att kvalet var säkrat. Lite oturligt nog skaffade Ginsten sig en straff och den sista kvarten blev olidligt spännande. Ordförande Mats Olsson kunde inte sitta kvar på läktaren utan fick ta en promenad längs med linjen för att lugna nerverna. När domaren tillslut satte pipan i munnen var segern ett faktum vilket innebär att säsongen ännu inte är slut. Kvalet mot division 5 blir mot Astrio som har sitt fäste i Halmstad. Mer info om detta senare i veckan. Tack till alla spelare och hela publiken för ett fantastiskt stöd! Avslutningsvis lite bilder på hängivna supportrar och en av målskyttarna, Simon. Bilden på Mattias föll tyvärr bort men vi lär förhoppningsvis se fler mål av honom så misströsta inte!