Grimeton - Glommen 2-0 (1-0)

Idag blev det match på B-plan då ordinarie var vattensjuk. Vädret såg dock till att vara riktigt fint när väl matchen sattes igång och publiken kunde glatt slå sig ner ut med linjen. Grimeton förde spelet från början till slut men målen satte långt inne. Det skulle dröja ända till slutminuterna i första halvlek innan "Mackan" slog till med ett skott från nära håll i nättaket. Markus som för övrigt gjort sig känd för sitt hårda slit visade idag upp en nästan overklig kämparglöd som gav hela laget energi. Med en 1-0 ledning fortsatte gröna i andra halvlek visa vilka det är som jagar avancemang till 5:an och skapade chans på chans, utan utdelning. Med lite tur hjälpte Glommen till med ett märkligt självmål till 2-0 vilket också blev slutresultatet. Det behöver nog knappt nämnas men vid vinst nästa söndag mot Ginsten är det kval uppåt som gäller så räkna med en nagelbitare utan dess like. Enligt obekräftade källor planeras en "supporter-buss" för supportrar till Ginsten om intresset skulle finnas. Mer info kommer i så fall inom kort! Målskytt tillsammans med CT-junior. Två kiosker fanns att tillgå idag, vissa valde den lilla där det smakade precis lika gott som i den vanliga.