Glommen hemma

Klockan 17.00 smäller det! Sista hemmamatchen för säsongen i seriespelet, och Glommens IF står för motståndet. Ett motståndarlag som kämpar för sin existens i division 6 samtidigt som vi är i toppen av tabellen och jagar en kvalplats till 5:an. Då Rinia tog sina viktiga 3 poäng mot Ginsten igår är det högst troligt att det ända som gäller är att ta 6 poäng de 2 kvarstående matcherna i serien för att säkra kvalplatsen. Som så många vet är vi starka på hemmaplan och vi har alltid en bra känsla när spelarna stegar ut på A plan. Förra "hemmamatchen" spelades i Tvååker eftersom A plan var vattensjuk. Likaså är det idag men matchen kommer spelas på vår B plan. Därför hänvisas våra underbara supportar till sidan av B plan för att skåda kvällens underhållning! Välkomna till Grimtunet!