Derby

Efter 19 omgångar spelade har herrarna ett fantastiskt utgångsläge, inför de 3 sista omgångarna som är kvar. Med samma poäng som KungKarl fast en bättre målskillnad, ligger de på en andraplats och har det helt i sina egna händer för att ta sig till ett eventuellt kval. Imorgon är det dags för ett nytt derby mot Valinge, där det inte finns något annat än att ta hem 3 poäng. Som så många vet är det inte bara Grimtunet som lider av vattensjuka planer och med det sagt är det inte säkert att matchen kommer spelas på hemmaplan. Beslut om detta kommer tas senare under dagen för att undersöka ifall B plan är spelduglig. I annat fall kommer matchen att spelas på Tvååkers konstgräsplan. Info om plats och tider kommer skrivas ut under kvällen. Damerna med likaså 3 omgångar kvar, möter KS på bortaplan imorgon klockan 16.00. För att nästa helg ta sig ann Sennan med 4 poäng mindre och sin sista hemmatch för säsongen! Fortsatt trevlig helg!