DERBY GIK - RS

Bara en dag kvar innan derbyt mellan Grimeton och Rolfstorp ska sparkas igång. Tabelläget inför dessa matcher spelar ofta mindre roll då det är så mycket annat som står på spel i form av prestige och stolthet. Någon som spelat många matcher mot Rolfstorp är Dennis Björcke och vi har fått några ord med honom mitt i uppladdningen. Hur är känslan inför morgondagen? - Alla matcher är viktiga men denna är något speciellt. Vi är också rejält revanschsugna efter fadäsen i senaste mötet. Vilken typ av matchbild är att vänta? - En fysisk krigarmatch-match där vi kommer vara det spelförande laget. Någon ni bör ha ett extra öga på i motståndarlaget? - Daniel Bengtssons huvudspel men med lite fulspel brukar det lösa sig! Annars har dom inget att hänga i granen direkt. Vågar du gissa ett slutresultat? - Det blir minst 3-0 Vi tackar Dennis och önskar han och laget lycka till. Klockan 18.00 imorgon, söndag, brinner startskottet av. Detta vill ingen missa, va så säker! Väl mött på Tunet.