Böljan - Grimeton 3-2 (0-2)

Det tog några dagar, men nu har även vi smällt denna förlust. Tillsammans med våra trogna supportrar som var på plats är vi eniga om att vi gjorde vad vi kunde i Lördags. Med handen på hjärtat gör vi en bra match med ett stenhårt jobb och ett sjudundrans slit. Ibland har man inte flytet med sig i fotbollens värld, andra halvlek visar sig vara utav detta slaget. Någon sa att man ska göra det man är bra på och hålla sig till det. Kort sagt visar Grimeton sina kvalitéer bakåt och sin styrka på omställningar i första halvlek. Efter 12 minuter har Grimeton knappt rört bollen från motståndaren men ändå har Erik Larsson lyckats göra 2 mål. Första målet i en omställning på mittplan där Larsson får bollen, för att be de två sista försvararna att hålla korven varm i kiosken tills halvtidsvila. Efter 9 minuter ligger den första bollen i kassen och snart därefter stöter han in nästa mål med en nick, efter ett fint inlägg från högerkanten. Sista delen av första halvlek består av ett tillbakatryckt Grimeton och ett spelskickligt Böljan. Vi släpper till få chanser och går till pausvila med en 0-2 ledning. Tyvärr inleds andra halvlek med en mardröm och redan efter 2 minuter blåser domaren straff, på ett tveksamt läge efter en djupledsboll från Böljan. Under andra halvlek fortsätter Böljan att hålla i boll och får under två tillfällen framgång på kanten och gör mål i 60 och 78:e minuten. Likaväl som att Grimeton gör mål på sina chanser i första halvlek, gör Böljan med lite flyt mål på sina få chanser de får i andra. Med några chanser i andra lyckas vi tyvärr aldrig att göra hål på dem, och vi får åka hem med 0 poäng i bagaget. En riktigt tung förlust men ingen tid att deppa ihop! På Söndag 18.00 är det en ny hemmamatch där Rolfstorp/Skällinge står för motståndet i ett härligt derby på Grimtunet!