Bortamatch Böljan Lördag

Hösten verkar smyga sig på vilket kan tyckas uppgivet, men misströsta ej! Det innebär också att serierna i fotboll ska avgöras och Grimeton har ett enda mål i sikte; avancemang. Imorgon är det serieledarna Böljan som står på andra planhalvan och det är inte vilken plan som helst, nämligen Falkenbergs IP som stått värd för många allsvenska matcher. Vi hoppas givetvis att grabbarna kommer prestera på topp vilket lär behövas då Böljan enbart förlorat en match och släppt in i särklass minst mål. Grimeton har genom säsongens gång gjort några matcher som av många beskrivits som "det bästa man sett på många år". Presterar man imorgon så spelar inte Böljans statistik på pappret någon som helst roll, va så säkra! Om man av någon anledning inte har möjlighet att ta sig till Falkenberg imorgon kommer det finnas möjlighet att följa händelserna i matchen i kommentarsfältet nedan. 13.00 är det avspark!