Särö borta

Enligt seriens tabell skräller bottenlaget Särö och vinner kvällens match med 4-2. En match där vi inte kommer upp i vår nivå och vi får aldrig ordning på spelet. Särö inleder målskyttet i matchen och gör 1-0 efter bara 13 minuter. Minuten efter lyckas vi kvittera genom Mattias Lennartsson på en hörna och vi får en en bra känsla. Allt eftersom tar Särö över matchen och som brevet på posten gör de 2-1 i den 29:e minuten på en fin omställning efter en hörna. Den sista delen utav första halvlek blir något utav en Hawaiifotboll där vi inte får igång något vidare spel framåt samtidigt som vi fortsätter och stå på hälarna i försvaret. Strax innan paus nyper Erik Larsson in bollen och gör 2-2, även den på en hörna. I andrahalvlek gör vi två byten direkt. Jesper Albrektsson och Martin Hassel kommer in och spelar båda på ytterkanterna. Inledningsvis sätter vi hög press på Särö i andra men tyvärr återgår det ganska snart till liknande spel som i första halvlek. Vi får inte grepp om matchen och vi släpper in ytterligare två mål. Med ca 10 minuter kvar utav matchen tappar vi boll på motståndarens planhalva och som så många gånger under matchen ställer Särö om och detta resulterar i en kapning av Jimmy Björcke på mittplan, där domaren väljer att dra upp det röda kortet ur fickan. Särö vinner matchen rättvist och vi får hem och ladda batterierna inför nästa hemmamatch den 19:e Augusti mot Anneberg!