Kung Karl hemma

Ikväll drar en mycket spännande höstsäsong igång på Grimtunet klockan 19.00! Med 23 poäng har vi med en match mindre spelad, 9 poäng upp till kvalplats. För att göra allt lite mer spännande kommer Kung Karl på besök ikväll, som även de ligger på 23 poäng.

Med en tung förlust innan uppehållet är killarna riktigt taggade inför kvällens hemmamatch. Enligt tradition är vi starka på höstsäsongen och inte minst på hemmaplan. Faktum är att vi inte förlorat på Grimtunet sedan 19 Augusti förra året.

Vi tog ett snack med vår tränare Jörgen Fridolf och ställde några frågor.

Vad tror du om höstsäsongen och vad är målsättningen när serien är avslutad?

- Har stora förhoppningar på laget nu när höstsäsongen ska köra igång. Dom skador vi hade på en del spelare i våras har läkt under uppehållet och truppen är för första gången i år helt komplett. Träningarna vi har haft sen vi startade upp har hållit bra kvalité och killarna känns pigga och har haft bra form. Efter en stark vår så är vi ett av lagen som har toppkänning och vi har skaffat oss ett bra utgångsläge. Det viktigaste i höst kommer vara att prestationerna är stabila. Under våren visade vi att topparna kan vara väldigt höga men även att nivån i vissa matcher var en bra bit under vad vi känner att vi har i oss. Kan vi få vara skadefria och ha en bra uppslutning på träningarna så är jag väldigt optimistisk inför avslutningen på säsongen. Med tanke på det utgångsläget vi har skaffat oss så tycker jag att en kvalplats helt klart ska vara målet inför hösten. Men det kommer att vara många tuffa matcher och krävas ett hårt jobb hela vägen in om den målsättningen ska infrias.

Välkomna till kvällens match på Grimtunet!