Grimeton - Kung Karl 4-1 (2-0)

Det är sannerligen inte lätt att komma till Grimtunet om man inte spelar i Grimeton. Dagens match inleddes med klar dominans från hemmalaget. Fredrik Andersson såg till att nicka in en hörna och kort därefter slog Jimmy Björcke till med 2-0. Spelet såg väldigt bra ut med många fina kombinationer över hela plan. Kung Karl skulle efter deras mardrömsstart visa att dom inte var mycket sämre och började skapa chans efter chans men Klas stod välplacerad i kassen varje gång. Enligt obekräftade källor slogs det publikrekord för denna säsongen och spelarna såg även i andra halvlek till att bjuda på underhållande fotboll med mycket kamp. I 65e minuten blir Mattias Lennartsson framspelad på kanten och hamnar själv mot Kung Karls högerback. Några sekunder senare ligger bollen i mål och backen i gult undrar nog fortfarande vad som hände. Matchens lirare heter ändå Klas Svensson som vid 3-0 ledningen stod för räddningar som får självaste Manuel Neuer att blekna. Kung Karl lyckades dock efter mycket slit hitta lite ljus i tunneln med en reducering. Erik Larsson såg till att replikera snabbt med 4-1 och och satte därmed spiken i kistan.

Fyra olika målskyttar och en målvakt som tillsammans med övriga storspelade idag!