Rinia - Grimeton 3-2 (3-0)

Grimeton åkte idag till Falkenberg för match mot Rinia. Matchen inleddes jämnt med halvchanser från båda håll. I 20:e minuten tacklas Jimmy Björcke ner brutalt i straffområdet och och Erik Larsson går för att lägga upp bollen på straffpunkten. Så blev det dock inte, utan domaren friade och Jimmy fick utgå tills näsblodet slutat rinna. Kommande 10 minuter gör Rinia två mål på ett irriterat Grimeton som såg ut att tappa det mesta. 3-0 skulle även komma precis innan halvlek. Att ligga under i halvtid har aldrig varit något som skrämmer grönt och detta visade killarna, med besked. En pigg Jesper "Räkan" Albrektsson byttes in och såg till att ligga bakom två mål redan efter tio minuter. Första med ett inlägg mot Marcus Okkels som bröstade in bollen. Andra genom att fixa straff som Erik Larsson säkert placerade in. Resten av halvleken fanns det bara ett lag på planen och det var inte hemmalaget. Tyvärr är fotboll inte alltid rättvist och man fick nästan nypa sig i armen efter att bollen otaliga gånger spunnit runt på mållinjen. Även om det blev förlust idag så har Grimeton skaffat sig ett bra läge inför hösten med en tredjeplats. Den som kan sin historia vet också att det inte är på våren de mesta poängen brukar hämtas. Räkna med ett sylvasst lag som åter står på planen efter att den sista semester-ölen är uppdrucken! Vi ses i början av augusti!