Tre nya poäng

I kvällens hemmamatch mot Ginsten gör vi med handen på hjärtat vår bästa match på många år. Idag är vi aggressiva och gör ett fantastiskt jobb från minut ett och fram tills domaren blåser av matchen!

Första halvlek inleder vi bra med att hålla bollen inom laget och hitta ut på kanterna för att utmana, med en variation av hitta instick i mitten. I kvällens match spelade Simon Okkels ensam på topp för första matchen iår. Inga mål gjorda tyvärr men en riktig bra debut på anfallet genom att suga in bollar och tillsammans med de andra i den grönvita tröjan, ett jäkla slit! Första målet kommer genom Fredrik Andersson som dundrar in bollen direkt från en frispark, ett fantastiskt fint mål. Som sagt så har vi under kvällens match ett varierande spel vilket ger resultat i vårt andra mål där Dennis Björcke driver igenom för att hitta bortre stolpen och in i mål. 

Mot Glommen förra matchen, drack han paraplydrinkar i Spanien, i kvällens match kommer Markus Okkels tillbaka starkare än någonsin och punkterar matchen genom att kriga in 3-0 med 10 minuter innan pausvila.

I andra halvlek fortsätter vi och hugger på allt och skapar en heldel chanser. Tillslut gör han med paraplydrinken mål igen för att spika igen kistan ännu hårdare. Ginsten har ett fåtal chanser att göra mål men som i tidigare matcher stänger vår målvakt Klas Svensson igen målet med några vassa räddningar. Faktum är att han gör det med dunder och brak, Klas har hållt nollan i 6 timmar och 9 minuter spelad tid.

Tack till er som kom och kolla på vårens sista hemmamatch!