Glommen - Grimeton 0-2 (0-1)


Det verkar inte finnas mycket som stoppar Grimeton just nu. Idag inledde killarna bra och det såg nästan ut att bli en promenadseger efter att Jimmy Björcke efter 20 minuter sätter 1-0 målet. Framspelet från ingen mindre än brorsan Dennis. Efter detta tog dock Glommen tag i taktpinnen och skapade hörna på hörna där bollen flera gånger flög runt likt en flipperkula i Grimetons box. Ett uppoffrande försvarsspel gjorde att bollen aldrig rann över mållinjen. En extra eloge går till Fredrik Andersson som storspelade idag! Grimeton fick åter kontroll på matchen de sista 25 minuterna och skapade flera lägen med fina kombinationer över hela planen. Kristian Nilsson visade vad skåpet skulle stå med 10 minuter kvar och punkterade matchen med ett skott utanför straffområdet som rikoschetterade på en motståndare för att leta sig in i buren. Kung Karl åkte ikväll på torsk mot Böljan vilket gör att Grimeton letar sig upp på en delad tredjeplats. Trenden är oerhört bra nu! En nöjd Kristian ställde mer än gärna upp på en intervju: Hur känns det såhär efter matchen? - Det va en hår kamp därute men vi va tyngre och det avgjorde. Vad säger du om ditt eget mål? - Uträknat hela vägen, allt från tajmingen till touchen på glommenspelarn. Den tillresta publiken verkade ganska överens om att du va bäst på plan idag, håller du med? - När jag är med är jag alltid bäst, så är det bara. Haha, nja skämt åsido så får jag mycket hjälp av de andra mittfältarna som springer åt mig och jag kan fokusera på det jag är bra på! Ett stort grattis till Krille och co. Tack också till publiken som tog sig till ett, i vanlig ordning, kallt Glommens IP!