Valinge - Grimeton 0-2 (0-0)

Plogen från Grimeton fortsätter ånga på, idag i derbyt mot Valinge.

Som så många gånger tidigare i år öppnar grönt lite osäkert med en del felpass och missförstånd. Regnet öste ner rejält i första halvlek vilket också kan bidragit. Efter att skakat av sig detta var det Grimeton som hade det mesta resten av matchen. Det skulle emellertid behöva bli andra halvlek innanMarkus Okkels återigen slår till på Valinge IP efter ett fint framspel av Jonas Lidström. Även om det bara stod 0-1 på tavlan kändes det nästan klappat och klart. Andra målet skulle snart komma men här är det lite oklart vem som egentligen var sist på bollen. Edvard blev märkbart irriterad när domaren påstod att målet i alla fall inte tillskrevs honom, om än med glimten i ögat. 0-2 blev slutresultatet och ett tydligt styrkebesked från killarna! På bilden ser vi Mackan och Klas som än en gång höll tätt där bak!