Grimeton B - Lerkil 2-2 (2-1)

Ikväll kom Lerkil på besök till Grimtunet för att möta ett hungrigt Grimeton. B laget som inledde säsongen starkt har tyvärr haft mindre flyt de senaste matcherna. Något dåligt självförtroende visar vi inte idag och gör både 1-0 och 2-0 genom Magnus Berglund och Per Krönander. Tyvärr reducerar Lerkil innan halvtidsvila.

Samtidigt som andra halvlek startar och han där uppe bestämmer sig för att ge Grimtunet ännu lite mer regn, växlar Lerkil upp en växel och sätter fart på sitt spel. De kvitterar tillslut genom ett fint skott utanför straffområdet upp i krysset. Sista delen utav matchen skapar båda lagen chanser men när domaren blåser i pipan och pekar på mittpunkten blev det delad poäng.

På Söndag är det Derbydags igen för A laget och vi är redo att ta tre poäng borta mot Valinge!