Grimeton - Långås/Morup 1-0 (1-0)

År 1992 när Grimeton tog emot Benfica för träningsmatch hade Mats Olsson inte möjlighet att agera "speaker" på Grimtunet. Sedan dess har han inte missat en enda match tills dagens datum. Och visst kändes det som att något saknades när det började dra ihop sig för avspark. Kanske var det på grund av detta att de fem första minuterna såg lite skakiga ut för Grimeton? Det var ett grönt lag som ställde upp med en något defensiv uppställning, nämligen 4-5-1. Matchen stod och vägde fram och tillbaka hela första halvlek. Klas fick göra en jätteräddning i 20:e minuten där han med fingerspetsarna fick tippat bollen i ribban. Så nära skulle dock inte bortalaget komma fler gånger tack vare ett bra försvarsspel där backarna med hjälp av mittfältet gjorde ett fint jobb. I 30:e minuten skulle Grimeton få utdelning efter ett inlägg som Marcus Okkels lyckas trycka in efter mycket gruff i målområdet. Det kostade några dobbar i knät vilket gjorde att "Mackan" fick utgå resten av halvleken. Andra halvlek var även den jämn men ännu mer fysisk och publiken bjöds även på en del hårda kommentarer lagen emellan. Ett riktigt hårt jobb in i sista sekunden gjorde att grabbarna återigen gick hem som segrare. Ett kärt återseende i namn av Cliff Höök spelade för första gången sedan 1:a oktober 2005 match i den grönvita tröjan på Grimtunet. Att han hade varit borta såpass länge var det nog inte många som märkte av då han bidrog starkt till segern idag. Matchvinnare Marcus Okkels kommenterade matchen på följande vis: - Det är inget skönlir idag men en kämparinstas med mycket tufft spel vilket passar mig perfekt. Det gjorde ju inte saken sämre att få avgöra också, även om det kanske inte var mitt allra snyggaste mål, skrattar en nöjd "Mackan".