Grimeton - IF Böljan 1-1 (0-0)

Över hundra personer kom denna soliga fredagskväll till Grimtunet för att skåda bataljen mellan Grimeton och Böljan. Det var ett spelskickligt Böljan som hade mycket boll men som sällan lyckades skapa något mot ett positionerings starkt Grimeton. Under första halvlek stod matchen och vägde där båda lagen hade varsitt riktigt farligt läge. Det var nog många som frågade sig hur Böljan inte fick in bollen i 35:e minuten när Klas först står för en fin räddning som resulterar i en oerhört farlig retur. Psykiskt övertag för hemmalaget? I andra halvlek skulle det inte hinna gå många minuter innan Jonas Lidström blir fälld och domaren pekar på straffpunkten. Som så många gånger tidigare kliver Erik Larsson fram och placerar säkert in bollen. Målet gav bränsle för grabbarna i grönt och det dröjer inte länge innan Lidström åter snurrar upp en spelare i Böljans straffområde och tillsynes solklart sparkas ner. Ett högljutt "VA!?" flög genom publiken när domaren friar. Istället går Böljan lite senare och gör 1-1 på en misstänkt offside situation. Det blev också slutresultatet och när man sammanfattar matchen håller nog de flesta med om att det var två bra lag som rättvist delade på poängen ikväll. Är man Grimeton-supporter minns man knappt hur det är att se sitt lag förlora vilket känns väldigt skönt inför nästa fredag då det vankas derby mot Rolfstorp/Skällinge. Ses då!