Hemmamatch Böljan

Då va det dags! Imorgon, fredag, klockan 19.00 spelas toppmatch i Division 6 Norra. Böljan som inlett serien bäst av alla kommer till Grimtunet för att möta ett Grimeton som också är i storform och för närvarande placerar sig 3:a. Det kommer sannerligen bli en tillställningen få vill missa. - Kommer Mattias Lennartsson gå upp i topp i skytteligan? - Har Jörgen Fridolf något oförutsägbart ess i rockärmen? - Kommer matchen få pausas på grund av att det harvas vid sidan av planen och yr jord så spelarna får svårt att se? - Får vi se Dennis Björcke skruva in en hörna? - Kan Böljan verkligen få hål på "Väggen" i Grimetons mål? Det är många frågor man ställer sig och imorgon kväll vet vi svaren. 

Matchbollarna skänks av: Olsegårds Partiaffär, Tvååker Stig Johansson och son, Hunnestad Nordisk Ekogödning Kvantum, Varberg XL Bygg Lanson International Suggringen, Spannarp TG Bilservice