Anneberg - Grimeton 0-7 (0-4)

Det va ett skadedrabbat Grimeton som idag åkte till Kungsbacka. Det visade sig dock inte spela någon som helst roll då det bara efter 10 minuter stod 2-0 till vår favör. Om tränare Jörgen och killarna kände sig nöjda efter det? Knappast. Backlinjen tillsammans med Klas aggerade felfritt och när offensiven fick chansen blev det farligt nästan var enda gång. Idag va det helt enkelt toppen mot botten och när domarn blåste av matchen kunde man läsa 0-7 på tavlan. Målen gjordes av Mattias Lennartson (2), Erik Larsson (2), Jonas Lidström (2) och Alexander Andersson. Klas " väggen" Svensson lär ha frusit från och till idag men kunde värma sig med sin 3:e nolla (på 5 matcher!) denna säsong. Dennis Björcke fick lämna planen mållös men stod för för hela 4 assist. Alexander hade följande att säga om sitt första A-lagsmål: - Kändes riktigt skönt att placera in den efter ett fint inspel. Kul att ha centimetrarna på sin sida. Vågar man hoppas på en "snöbolls-effekt" efter det här? - Man vet ju aldrig men hoppas kan man ju alltid. En och annan balja till lär jag säkert kunna producera! --- Man brukar säga att det är viktigt att ta en match i taget, men efter inledningen detta året börjar nog många undra vart det här ska sluta. Det ser bra ut, milt sagt.