Hemma match

Hade man för 20 år sedan ställt frågan "Vilken dag samt tid spelar Grimeton sin hemmamatch denna veckan?", hade det inte vart helt omöjligt att få svaret "Hur är det egentligen?". Att hemmamatcher spelades Söndagar 18.00 på Grimtunet var lika säkert som amen i kyrkan. Att matchen just spelades 18.00 och inte 17.00 var för att bönderna skulle hinna mjölka innan. Som så många vet, spelas hemmamatcher varken alltid på Söndagar eller någon specifik tid. Varför vi blivit mer flexibla med tiderna är för att vi skaffat oss robottar som mjölkar våra kor automatiskt. Skämt åsido... Faktum är att de flesta utav spelarna är inte längre bönder och många utav oss bor inne i Varberg.

Som så mycket annat förändras även vår förening. Bönderna blir allt färre, alla bor inne i stan och Dam-/Ungdomsverksamheten bedriver vi tillsammans med Rolfstorp och Skällinge. För 50 år sedan var detta förmodligen otänkbart och någon tänker säkert "Det var bättre förr". Vi väljer att se hur bra vi har det nu idag! Vi har fantastiska ledare, spelare, ungdomar och eldsjälar som gör ett enastående arbete, samt sponsorer som hjälper oss. Med alla pusselbitar får vi något som är det viktigaste inom idrotten, gemenskap och en förening att trivas i.

Hur som helst... Imorgon jagar vi våra nästa 3 poäng och ni är välkomna till Grimtunet klockan 12.00 för att se Grimeton ta emot gästande Särö!

Trevlig helg!