Veddige B - Grimeton B 1-6 (0-4)

Matchen inleddes i motvind, inte spelmässigt, utan det blåste rejält på Veddige IP idag. I första halvlek lyckades Grimeton sätta fyra bollar i mål varav det första en inåtskruvad hörna i bortre krysset av nyförvärvet Adnan Bianca. Därefter hade Jonas Lidström, även han nyförvärv, målshow där tre bollar hittade in i målet inom loppet av 20 minuter. I andra halvlek var målskörden sämre trots medvind. Det blev ett Insläppt mål på frispark som seglade in bakom Pontus Eneroth. Åsikterna går isär om det var blåsten, missbedömning av Pontus eller en kombination. Hur som helst Hade vår "nya" målvakt förövrigt en bra dag på jobbet. Därefter gjorde Mattias Lennartsson mål i öppen kasse och Erik Larsson fick även han sätta dit en på straff.

En riktig stark inledning alltså. Efter denna prestation står det klart att B-laget även i år kommer vara att räkna med!

Någon som som under försäsongen mer setts till på scénen i Hunnestads Revyn än på fotbollsplanen är Jonas Tjärnmo. Idag var han dock tillbaks på högerkanten och har följande att säga om sin egen insats:

- Jag är nöjd med min insats! Hade ett läge själv att sätta den men fick den på volley med min svaga fot så fick inte till träffen. Gjorde dock en assist genom en snabbt tagen frispark som hamnade rätt till Jonas L som gjorde sin gubbe och sköt in den när han var mer eller mindre ensam framför mål. Lite besviken att det inte blev något mål för mig idag men det kommer kanske nästa match, säger en tillsynes självsäker Jonas.

Känner du att din karriär som skådespelare påverkat hur du presterar på planen?

- Jag har missat några träningspass men jag fick speltid i 2 försäsongsmatcher som tur var. Vill bara ha mer speltid för att jag ska kunna bli bättre. Känner mig starkare för varje träning som går. Det är bara att öva mer på min teknik och bollbehandling så tror jag att det kommer bli en bra säsong för mig!

Nästa match blir på självaste första maj mot Tofta. Då är det Grimtunet som gäller!