Seriepremiär 2017

Imorgon, fredag, är det äntligen dags att på allvar dra igång säsongen. Det vankas nämligen premiär på Grimtunet! Efter en fin försäsong med lovande resultat är grabbarna garanterat laddade, men även fokuserade, inför uppgiften vilket är Rinia som vanligtvis håller till i Falkenberg. Det väntas sol och fint väder så förutsättningarna lär inte kunna bli bättre. Kiosken kommer i vanlig ordning kunna erbjuda allt man önskar för att göra upplevelsen till det där lilla extra.

När Ingmar Stenmark en gång i tiden stod startklar sägs det att Sverige stannade. Imorgon klockan 17.00 är känslan att kanske inte hela Sverige men i alla fall Grimeton och bygderna i dess närhet stannar upp. Det här vill man bara inte missa!

Vi har fått tag i en av "motorerna" på innermittfältet, nämligen Jimmy Björcke, för några ord inför matchen.

Det är många som har förväntningar inför kommande säsong, hur går tankarna hos dig? - Måste säga att det faktiskt ser väldigt bra ut. Truppen är är stark och jag vågar helt klart hoppas på en placering högt upp i tabellen.

Du har blivit lite känd för din ganska hårda spelstil vilket ibland har resulterat i en avstängning eller två. Kommer vi få se en liknande inställning i år? - Tror faktiskt inte det där blir bättre ju äldre man blir men jag ska försöka hålla mig i skinnet, skrattar Jimmy.

Vi har sett många trevliga kombinationer med dig och din bror Dennis i tidigare matcher. Den viktiga frågan blir dock vem som gör mest mål denna säsong? - Det tar emot att säga det men jag tror faktiskt att Dennis går vinnande ur den striden. Han har sett riktigt stark ut. Någon måste ju spela fram målskytten också!

Finns det något extra du ser fram emot i år? - Där måste jag helt klart svara matcherna mot Rolfstorp. Derby är alltid roligt. Det brukar bli riktigt hårda matcher och det passar mig bra.

Vi önskar Jimmy och övriga i laget lycka till och hoppas att alla som har möjlighet kommer för att stötta killarna!