13 dagscupen över


Vi inleder 13 dagscupen med en oerhört tung förlust mot Tvååker/Galtabäck. Matchen låg och vägde med en 0-0 ställning och med någon minut kvar friar domaren en misstänkt frispark till oss. I samma anfall samtidigt som trötta spelare inte hinner byta, gör motståndarna 1-0, vilket blev slutresultatet.

Eftersom vi är fem lag i gruppen och endast två går vidare, och vi förlorar nästkommande match mot GIF. Blir det svårt att låta bli att tänka på den första matchen och den förlorade poängen. Nu blev det svårt att ta sig vidare och vi får som matchen mot GIF ingen flyt. Likaså i den tredje matchen mot Trönninge och vi åker på däng även här.

Sista matchen blir en drabbning mellan två lag som inte har något att spela för mer än äran och jumboplatsen. Detta visade sig när den sista matchen mot Norvalla blev lite utav Hawaiifotboll. Norvalla gör 1-0 på en omställning med 7-8 minuter kvar. Därefter följer Jimmy Björcke upp med ett mål, en klassisk tåfis en bit utanför. Jimmy blir tvåmålsskytt i matchen med någon minut kvar och vi tar iallfall med oss en vinst från dagens cup.

Då var inomhusfotbollen över för i år och nu laddar vi för försäsongen som drar igång Tisdag 16 Januari på Läjets fina konstgräsplan!