January 30, 2020

Förberedelserna för årets säsong är i full gång. Herrarna tränar måndag, onsdag och lördag på Ankarvallen och uppslutningen har varit god! Många gamla rävar men flera nya förmågor har synts till.

Årets första match går av stapeln 15e februari mot Lerkil. Ingen träningsm...

September 5, 2019

Blåst och kyla! Fiskarna från Träslövsläge är redan vana vid detta. Att hösten är ett faktum tog Grimeton på sängen... Det kan man konstatera efter första halvlek. Man var helt enkelt inte med i matchen vid flertal situationer. Det straffar sig och i halvlek såg det ut...

June 26, 2019

Tung förlust på hemmaplan ikväll. Första halvlek var Långås/Morup det starkare laget men under andra lyckas man spela tillbaka sig. Det räckte inte för de grönvita idag och det är bara att ta nya tag till nästa match!

Den äldsta spelaren på plan, Christian Torstensson g...

June 26, 2019

Då var det äntligen dags för hemmamatch igen! Välkomna till Grimtunet för att se grabbarna ta sig ann Långås/Morup klockan 19.00.

Matchvärd är Ljusexperten 

June 5, 2019

Det börjar dra ihop sig! Sista dagen att anmäla sig på lördag!

Lite ändringar i annonsen är att det kommer ställas upp med gamla herrspelare och inte damlaget. Här är lagen som kommer att möta varandra:

Lag 1

Jimmy Larsson, Pär Munther, Mattias Andersson, Jan-Ove Gunnesso...

June 1, 2019


Återigen vinst! Grimetáplogen verkar inte kunna stoppas!

Förstahalvlek var godkänd och man lyckas där göra två mål genom Markus Boström. Chanser fanns också från motståndet att göra mål men lyckades aldrig nypa in den. Andra halvlek var som man kan kalla det, stormig. R...

June 1, 2019

Att se barn som spelar sina första fotbollsmatcher för säsongen, är det nog ingen som kan undvik att älska.

Ungdomssektionen bedrivs som många vet genom SRG Himledalen. Skällinge, Rolfstorp och Grimeton som samarbetar för att få ihop lag till våra barn.

Från Grimeton ha...

June 1, 2019

Den grönvita plogen har kommit igång på riktigt och imorgon väntar ny drabbning, återigen på Grimtunet. Motståndet är ett av tre lag Grimeton spelat flesta matcher mot, nämligen Läjet. Sedan år 1954 har det blivit hela 81 matcher där båda lagen vunnit 34 var och spelat...

May 29, 2019

Första halvlek bjöd på få chanser, men främst till Glommen. I 18:e minuten får gästande laget straff där Klas läser den svaga sparken. Detta gav Grimeton såklart mer tändvätska i elden.

I 24:e minuten spräcker Grimeton nollan då Marcus Boström rullade in bollen i öppen...

May 29, 2019

Ett fullspäckat schema väntar Grimeton denna veckan. Imorgon, onsdag klockan 19:00, kommer Glommen på besök till Grimtunet. På lördag är det återigen hemmamatch mot Läjet.

Med sex pinnar av sex möjliga i de senaste två matcherna är det ett lag med stort självförtroende...

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive